Refine RF+

Refine RF+ ger en skön och effektiv behandling för huduppstramning, ökad spänst och lyster. Med radiofrekvens (RF) kan man inte bara erbjuda kurer med långvarigt resultat, utan även enskilda behandlingar med snabba synbara resultat. Behandlingar kan genomföras året om, samt på alla hudtyper och hudfärger.

 

RADIOFREKVENS

Radiofrekvens är en smärtfri, icke-kirurgisk metod som är en väl beprövad teknologi som har används under väldigt lång tid inom kirurgin. Radiofrekvensen värmer upp och stimulerar kollagenet i huden. När fibroblasterna värms upp krymper de först, och man känner en sammandragning av huden. Värmeutvecklingen får kollagenet att återskapas genom att gammalt och skadat kollagen repareras och återhämtar sig. Effekten blir en direkt huduppstramning men också en långsiktig verkan på slapp hud, rynkor och bristningar. Blodcirkulation och lymfcirkulation påverkas också av radiofrekvensen vilket medför att svullnader dämpas och mörka ringar runt ögonen reduceras. 


MONOPOLÄR RADIOFREKVENS

Med Refine RF+ arbetar vi med monopolär radiofrekvens där vi med olika handtag kan nå olika djupt för att komma åt olika problemområden. Behandlingen stimulerar fibroblasterna som producerar kollagen och elastin. 

 

Behandlingsområden

Ansikte

Huduppstramnin
Ansiktslyft
Fina linjer och rynkor
Öka elasticitet
Ökad lyster
Lymf- och blodcirkulation
 
Ögon

Mini-lyft 
Fina linjer och rynkor 
Svullnad 

 

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL 

Refine RF+ är en smärtfri behandling som endast ger en viss värme i huden.
Efter konsultation och hudanalys bäddas kunden ner och gele appliceras på behandlingsområdet. En mottagare sätts fast på kroppen och radiovågorna från munstycket dras mot mottagaren. Terapeuten sveper över huden med munstycket och värmen i huden stiger successivt. En behandling pågår i ca 20 minuter beroende på hur stort område som behandlas.

 

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR KRÄVS?

En grundkur är på 10 behandlingar två gånger i veckan för bästa resultat, men kan variera beroende på hudens kondition. Efter avslutad kur kan man med fördel underhålla resultatet med en behandling varannan månad. Det räcker med en behandling för att få en “quick fix”-effekt, men för ett mer långvarigt resultat så rekommenderas en kur.

 

ATT TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN

Huden får en lätt fräsch rodnad efter behandlingen. Vi rekomenderar att avstå från träning samma dag som behandling. Använd också bra hudvårdsprodukter och solskyddsfaktor för att bibehålla en välmående hud. KOMBINATIONBEHANDLINGAR Refine RF+ är extra effektiv när den används i kombination med andra ansiktsbehandlingar t.ex. tillsammans med Solution Pro Peel behandlingar som är en skräddarsydd kemisk peeling från Solution by Victus. 

 

Prislista

Refine RF+ Ansikte inkl syra behandling 1295kr
Refine RF+ Ansikte & hals 1695kr
Refine RF+ Ansikte eller hals eller dekolletage 895kr
Refine RF+ Ansikte, hals & dekolletage 1790kr
Refine RF+ Ögon 495kr

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.