Spraytan

Spraya din kropp & slipp utsätta huden för farliga UV-stålar. Gör dig fin inför semestern eller festen & känn dig  brun & fräsch efter bara 15 minuter. Vi arbetar med märket Whitetobrown. Det finns 3st nyanser att välja på & vi väljer den nyans som passar just din hudtyp. För att få ett så bra resultat som möjligt är det viktigt att du skrubbar din kropp innan behandling för att ta bort döda hudceller. Då sitter din färg bättre & längre. Fråga gärna oss på Beautilicious om råd!

 

Helkropp 370kr

Vi sprayar dig från topp till tå med hjälp av vår maskin. Vi väljer en nyans som passar din hudtyp & ser till att du får den perfekta brännan som passar just dig! Behandlingen tar ca 10 minuter + torktid på 5 minuter. Du kan sedan ta på dig kläder & gå ut från salongen lite brunare. Du ska duscha inom 6-8 timmar för att få ett så bra resultat som möjligt. Tänk på att du tar på dig mörka och lite lösa kläder. 

Fråga oss om vilka  produkter du kan använda både innan din behandling & eftervård.

 

Halvkropp 270kr

Här kan du välja men det vanligaste är att du sprayar ben, armar och ansikte. Vi väljer en nyans som passar din hudtyp & ser till att du får den perfekta brännan som passar just dig! Denna behandling tar ca 5 minuter + torktid på 5 minuter innan du kan sätta på dig kläderna.
 
Fråga gärna oss om råd om vilka produkter du kan använda både innan & efter din behandling.

 

Ansikte 170kr

Vi sprayar ansikte, hals & dekotage.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.