Botox Farsta hos Beautilicious

 

Är du trött på dina rynkor? Känner du att du behöver fräscha upp dig och få en piggare, ungdomligare look? Då är du varmt välkommen att göra  botox i Farsta hos oss på Beautilicious Clinic.

Botoxbehandlingar ger nästan oslagbara resultat. Botox, botolinumtoxin, är ett mycket effektivt muskelavslappnande medel och världens mest använda metod för att trolla bort de rynkor och fina linjer som är ett resultat av åldrande samt den naturliga ansiktsmimiken varje människa har.

Hos oss på Beautilicious Clinic utför våra duktiga, erfarna och utbildade behandlare botox i Farsta. Det viktigaste för oss är att lyssna på kunden och skapa ett naturligt men ungdomligare utseende. Ibland kan en kombinationsbehandling av botox och fillers vara det som ger det absolut bästa resultatet och om det är så att du även vill skulptera delar av ansiktet som inte botox klarar så utför vi såklart även fillersbehandlingar så att vi kan skapa det utseende du önskar. 

 

Hur länge håller botox?

Resultatet av läkemedlet botox håller i 3-9 månader beroende på saker som livsstil, ålder och behandlingsområde. Resultatet släpper succesivt och om du behandlar området regelbundet och innan effekten helt försvunnit så håller resultatet av din botoxbehandling längre för varje gång. Områden där du exempelvis har en extra stark muskel på grund av att du använder den ofta kan behöva behandlas oftare än andra områden.  

 

Vilka områden behandlar vi med botox?

  • Rynkor i pannan
  • Bekymmersrynkan mellann ögonbrynen
  • Kråksparkar eller så kallade skrattrynkor
  • Hängande ögonbryn
  • Sura mungipor
  • Bunnylines
  • Armsvett
  • Handsvett mm

 

Har du frågor eller tankar kring behandling på Beautilicious Clinic med botox i Farsta så är du varmt välkommen att boka in dig för en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Vi går igenom dina funderingar, gör upp en eventuell behandlingsplan och förväntade resultat samt tittar över prisbilden så att du som kund kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss.

 

 

Just nu: 999 kr

Boka nu

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.