Fatburner Farsta hos Beautilicious 

 

Besvärar din dubbelhaka dig? Har du tränat bort fett på kroppen men lyckas ändå inte få bort den där sista envisa fettansamlingen på magen, låren eller armarna? Har du fett på ställen i ansiktet som inte försvinner genom viktnedgång? Fatburner med Prostrolane InnerB är en fantastisk möjlighet att bli av med de där områdena som är svåra att bli av med genom träning och viktminskning. Med en fatburner behandling med Prostrolane InnerB kan vi punktbehandla den lilla valken på magen, kärlekshandtagen, dubbelhakan, påsarna på kinderna och under ögonen. 

 

När vi utför fatburner i Farsta på Beautilicious Clinic använder vi oss utav Prostrolane InnerB som är en injicerbar gelé med peptider som verksamma substanser. Fatburner med Prostrolane InnerB fungerar på alla fettlager i såväl ansikte som på kroppen och reducerar effektivt fettet utan större obehag och utan att kirurgiska ingrepp krävs. Prostolane InnerB punktbränner fett som är svårt att bli av med genom träning och kosthållning. Den arbertar såväl fettreducerande som uppstramande vilket medför att hudens elasticitet stärks istället för att bli slapp och hängig på de områden man använt InnerB för att minska fettansamlingen.

 

Förväntat resultat med Prostrolane InnerB fatburner 
Man behöver två till fyra injektioner av InnerB fatburner beroende på vilket område som som behandls. Minst krävs två besök för att få ett synligt resultat men området, mängden fett och din livsstil påverkar antalet behandlingar. Vi rekomenderar att du börjar med två behandlingar och att vi därefter följer upp för ytterligare planering. Prostrolane InnerB fatburner minskar storleken på fettcellerna och förstör dem, detta i sin tur leder till minskade fettdepåer på sikt. Du får ett snabbt resultat och vid en upprätthållen sund livsstil så är dessutom resultaten av InnerB fatburner mycket långvariga.

 

De aktiva ingredienserna i Prostrolane InnerB är följande:

• Hyaluronsyra (0,7%),
• Komplex av 4 peptider: Nanopeptid-32, Pentapeptid-43, Tripeptid-41, Octapeptid-1

 

Har du frågor eller tankar kring behandling hos oss på Beautilicious Clinic med Prostrolane InnerB fatburner i Farsta så är du varmt välkommen att boka in dig för en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Vi går igenom dina funderingar, gör upp en eventuell behandlingsplan och förväntade resultat samt tittar över prisbilden så att du som kund kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss. 

 

Just nu: 2.490kr/2ml

Boka nu

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.