Fillers Farsta hos Beautilicious

 

Har du börjat förlora volym i ansiktet? Vill du kanske ha fylligare läppar, putigare läppar, fylligare kinder och mer markerade kindben, en tydligare käklinje eller haka för vackrare profil och ett slankare utseende eller har du mörka ringar och påsar under ögonen som behöver åtgärdas? I takt med att vi åldras förlorar ansiktet sin naturliga volym när fettkuddarna sepparerar från varandra under huden. Detta  gör att vi kan se tröttare och äldre ut än vad vi egentligen är. Genom att använda filler för att återskapa volym får vi ett omedelbart resultat som ger utseendet en boost och lyfter samt fyller ut där det behövs. Känner du att detta är något du behöver eller drömmer omm så är du varmt välkommen att göra fillers i Farsta hos oss på Beautilicious Clinic.

 

Fillers består av hyaluronsyra vilket är ett naturligt ämne som finns i kroppen och vilkey medverkar till att ge huden volym och fukt. När vi åldras minskar mängden hyaluronsyra vilket i sin tur medför att vi får rynkor och minskad volym i ansiktet. På Beautilicious har vi som främsta mål är att återskapa och alternativt förbättra utseendet snarare än att förändra. Vi prioriterar naturliga resultat och föredrar att arbeta stegvis för att du som kund ska känna dig trygg med att förändringarna inte blir för plötsliga och att vi kan stanna just där du är som mest nöjd med resultatet.

 

Våra utförare är självklart utbildade och vi har läkare kopplade till salongen för din trygghet och så att vi kan ha alla nödvändiga läkemedel såsom exempelvis Hyalase och Betapred tillgängliga när vi arbetar. Vi använder självklart enbart erkända och välbeprövade fillers produkter såsom Stylage, Juves, Revolax och Juviderm.

 

Har du frågor eller tankar kring behandling med fillers i Farsta hos oss på Beautilicious så är du varmt välkommen att boka in dig för en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Vi går igenom dina funderingar, gör upp en eventuell behandlingsplan och förväntade resultat samt tittar över prisbilden så att du som kund kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss.

Just nu: 1.990kr/ml

Boka nu

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.