Profhilo Farsta hos Beautilicious 

 

Vill du få en friskare och spänstigare hud? Vill du strama upp, stärka och återfukta din hudkvalitet? Då ska du prova Profhilo som är en hyaluronsyrabaserad produkt med just dessa egenskaper. Du är varmt välkommen att få en behandling med Profhilo i Farsta hos oss på Beautilicious Clinic.

 

Profhilo saknar helt användning av det kemiska tvärbindningsmedlet BDDE och produkten är ensam på marknaden om att återskapa förlorad vävnad. Den åtstramande effekten ger ett lätt lyft och Profhilo ger näring åt hudcellerna för att återskapa fasthet i huden och bara efter ett par behandlingar ser du fantastiska resultat. Produkten som injiceras stannar  i ungefär 28 dagar i huden. Genom att hyaluronsyran långsamt frisätts under dessa veckor aktiveras olika typer av kollagen och elastin. När det gått fyra veckor gör man en uppföljande behandling för att få bästa resultat. Det slutliga resultatet förväntas man se efter två till tre månader. Resultatet av Profhilo håller i ca sex månader då det är dags för en kompletterande behandling så att resultatet blir långvarigt och hållbart.

 

På grund av sin höga renhet och frånvaro av tillsatser, bl.a BDDE som många fillers innehåller erbjuder Profhilo en större säkerhet och färre biverkningar. Man injicerar endast på fem punkter i ansiktet och kan på så sätt erbjuda en komfortabel behandling.

 

Har du frågor eller tankar kring behandling på Beautilicious Clinic med Profhilo i Farsta så är du varmt välkommen att boka in dig för en kostnadsfri konsultation på vår klinik. Vi går igenom dina funderingar, gör upp en eventuell behandlingsplan och förväntade resultat samt tittar över prisbilden så att du som kund kan känna dig trygg och väl omhändertagen hos oss.

 

 

Just nu: 2.990kr/2ml

Boka nu

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.