Lilly Nails Nagelskola

Lilly Nails & Beautilicious Academy & Clinic erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare till mästare. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar.

Lilly Nails ställer höga krav på sina lärare. För att behålla sin lärarlicens måste vi som är lärare klara de årliga uppdateringsproven. Detta garanterar att du som elev alltid blir utbildad av lärare med färsk och uppdaterad kunskap. Vi kan därför skryta med att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet. Vi, Annica & Kicki på Lilly Nails Stockholm Södra driver en nagelskola samt salong i Farsta. Vi har arbetat som nagelterapeuter sedan 2005 och utbildat inom nagelvård sedan 2007.

Du som elev och sedan utbildad nagelterapeut har alltid fullt stöd av oss på Beautilicious Academy & Clinic. Vi finns här för dig före, under och efter utbildningen.

Vi håller uppdateringsdagar efter önskemål. Detta är ett kostnadsfritt och frivilligt tillfälle för alla utbildade elever att mötas upp igen och gå igenom alla de problem och erfarenheter som man har stött på i det verkliga livet. Ett ypperligt tillfälle att ställa frågor och få lite feedback m.m.

Efter avslutad kurs erhåller du som elev internationellt godkända diplom.

Vi tar endast 4-8 elever per kurs. Våra små klasser är en garanti för att varje elev ska få tillräcklig tid med läraren.

Vi är medlem i Seyf – www.seyf.se                                                    

 

                                      

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.