Permanent hårborttagning

Hårborttagning med Cellox 20 är en smärtfri metod för permanent hårreducering. Innan behandlingen påbörjas rengörs huden och det appliceras gelé på området som ska behandlas.

Prisman på Cellox 20 -handtaget läggs mot huden med ett lätt tryck. När pulsen kommer upplevs det som en snärt mot huden.

IPL ljuset ödelägger endast de hårstrån som befinner sig i i den aktiva växtfasen (den anagena fasen). Vid ca 70 grader förstörs proteinet i hårsäckarna vilket förhindrar återväxt av hårstråt. Efter tre behandlingar har som regel 70 % av hårväxten försvunnit och efter sex behandlingar 90-95 %.
Individuella variationer förekommer.

Några dagar efter behandlingen börjar hårstråna från de ödelagda hårsäckarna att ramla av och efter ca 3 veckor är dessa hårstrån borta. Eftersom allt hår i det behandlade området kanske inte befinner sig i den aktiva växtfasen brukar man räkna med att det kan behövas 5-8 behandlingar.
Vanligtvis görs behandlingarna med ca. 8 veckors mellanrum för att vilande hårstrån som inte ödelagts under behandlingen ska hinna växa ut.

Då det är pigmentet i hårstrået som absorberar ljusets energi lämpar sig behandlingen allra bäst för svarta eller bruna hår. Genom kombinationen E-light (IPL och RF, radiofrekvens) kan vi även komma åt ljusa strån, förutsättningen att de är terminala strån (grova).
Ingen effekt kan förväntas på tunna (vellus) strån. Vita, röda eller gråa strån kan ej behandlas.

 

PERMANENT HÅRBORTTAGNING MED CELLOX 20

1 Behandling:

Överläpp 450 kr
Överläpp & Haka 850 kr
Bikinilinjen 1000 kr
Underben 1400 kr
Hela Ben 3000kr
Hela Ben inkl bikini 3500kr
Brasilianskt /intim 1750 kr
Rygg 2800 kr
Axill 900 kr
Bröst och mage 2800 kr
Magsträng 560 kr
Armar 1400 kr
Händer 800 kr
Fötter 800 kr
Enstaka strån 350 kr ex, brynpartiet

 

För prisuppgift för en skräddarsydd kur för just dig kontakta oss på Beautilicious

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.