Browlift

 

Utbilda dig till Browlift stylist hos oss på Beautilicious för att kunna erbjuda en av de för tillfället hetaste och mest populära behandlingarna på din behandlingsmeny. Beautilicious Academy & Clinic erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare till mästare. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Vi på Beautilicious har lång erfarenhet av att hålla utbildningar och våra utbildningar startar löpande. Vi tar emot ett begränsat antal elever per gång för att säkerställa att eleverna får tillräckligt med lärartid och den hjälp de behöver för att bli riktigt grymma. 

Browlift eller Lamination som det också kallas är en av de hetaste behandlingarna just nu! Behandlingen passar för alla som vill ha naturligt snygga bryn men inte vill eller vågar göra en permanent förändring. Perfekt behandling för dig som har lite vilda eller stökiga bryn. En browlift ger brynen ett uppåtlyft och en illusionen av tätare & fylligare bryn. Det ingår även en keratinbehandling precis som vid ett lashlift. Man tillför vitaminer, mineraler och proteiner till stråna samt “lyfter upp” ögonbrynen och ger dem näring. Ibrowlift behandlingen färgar man även brynen samt formar dom. Efter browlift behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och mer i ordning, de håller sig på plats och hjälper till att rama in ansiktet och rikta fokus mot ögonen. Oavsett om du utför lashlift eller inte på din salong så är browlift en lönsam och rolig behandling som ger fantastiska resultat. Kundens bryn framhävs naturligt genom att man med hjälp av browlift permanentar dem samtidigt som man färgar dem för att få en fylligare look och avslutar med en vårdande och stärkande  keratinbehandling för ännu lite mer volym, glans och extra hållbarhet. Behandlingen tar cirka 60 minuter och resultatet kvarstår i 6-12 veckor beroende på hårets individuella växtfas.

Våra kurser hålls i Stockholm och kursen är på en dag. Vi utbildar i ett unikt revulotionerande browlift märke med snabb och smidig behandlingstid. Vi använder endast de bästa och mest säkra ingredienserna, de är helt veganska och inte testade på djur. Du kommer arbeta med två modeller på kursdagen och det är en stor fördel om du kan ta med dig egna modeller eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt browlift arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det alltid mest bekvämt att öva på någon man känner. Om du mot all förmodan inte kan ordna modeller hjälper vi självklart till.

Det krävs inga förkunskaper för att gå browlift utbildning hos oss på Beautilicious då du lär dig allt från grunden. Vi börjar dagen med teori samt genomgång av hur du använder browlift produkterna. Därefter praktiserar du browlift behandlingar på två stycken modeller. 

Du väljer själv om du vill gå endast kursen i browlift eller kombinerad med lashliftutbildning. I kursavgiften på 3990 kronor för endast browlift och 7490 kr för kombinerad browlift/lashlift ingår det teorimaterial samt ett lyxigt  startkit med produkter till ett inköpsvärde av cirka 2000 kronor som räcker till cirka 10-20 behandling till ett försäljningsvärde av ungefär 590-890 kr per behandling. Under utbildningen visar vi även brynfärgning, vaxning/plockning av bryn och efterföljande keratinbehandling då detta i stort sett alltid är något kunden vill ha i samband med sin browlift behandling. Även dessa produkter ingår i startpaketet och det finns självklart även andra produkter att köpa till på salongen för att öka sin merförsäljning och få extra nöjda kunder om man vill. Efter avslutad kurs erhåller du ett Certifikat då du utfört godkänd behandling på modell. 

 

Kontakta oss för att anmäla dig eller om du har frågor enkelt genom att maila oss på

info@beautilicious.se 

Efter anmälan får du en faktura som du väljer om du vill betala direkt till oss, senare eller via avbetalning hos någon av våra samarbetspartners Klarna eller Svea Ekonomi. När fakturan är betalt via något av nämnda sätt är din plats på utbildningen säkrad.

 

Kursavgift: 3990 kr eller 7490 kr inkl moms

Startkit: Produkter till ett värde av 2000 kr eller 2500 kr 

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 1 dag

Kommande kursstarter: Löpande under hela året, kontaktat oss för information om nästkommande datum

 

Nästa kursstart är:

 

 

3 oktober 2020

12 oktober 2020

26 oktober 2020

7 november 2020

16 november 2020

30 november 2020

5 december 2020

14 december 2020

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.