Vaxningar

 

FÖRE VAXNING

Innan en vaxbehandling ska du tänka på att om du tidigare har rakat dig ska det i alla fall ha gått minst 2-3 veckor till första vaxningen. Detta är för att håren ska hinna växta ut och ha en lagom längd för att fästa i vaxet. 

 

EFTER VAXNING 

Efter en vaxbehandling ska du inte sola eller göra någon värmebehandling, bada eller träna på 24 timmar. Detta för att man öppnat upp hårsäckarna och det är större risk för röda prickar och inflammationer i hårsäckarna. 
Efter 3-4 dagar kan det vara bra att skrubba huden för att undvika inåt växta hårstrån. Det är bra att följa upp med skrubbning 1-2 gånger i veckan därefter. Om du lätt får inåtväxande hårstrån kan du efter 4 dagar börja applicera ett medel som används för att motverka inåtväxande hårstrån exempelvis Folisan, som går att köpa på salongen.

 

BRASILIANSK VAXNING 

Brasiliansk vaxning innebär vaxning av de intima kroppsdelarna. Det har blivit allt mer populärt eftersom rakning kan vara jobbigt runt de känsligare områdena på kroppen. Rakning ger lätt hudirritationer och hårsäcksinflammationer. Det är lätt att skära sig och även svårt att komma åt överallt. Den hygieniska aspekten är också en anledning till varför brasiliansk vaxning har blivit så populärt, då det blir enklare att hålla rent runt det intima området. 
Det är du som kund som bestämmer hur mycket hår som ska tas bort så att du känner dig bekväm. Vissa väljer att ta bort allt, medan andra sparar en trekant eller en sträng framtill för att det inte ska kännas allt för naket. 

 

HYGIEN 

För att ge kunden bästa möjliga hygieniska behandling används engångsmaterial.

 

VEM KAN VAXA SIG

Alla män och kvinnor över 18 år är välkomna att vaxa bort oönskad hårväxt. 

Om du som kund äter några mediciner eller om det är något annat som du tror kan påverka behandlingen är det viktigt att du meddelar terapeuten. 
Vi som terapeuter vill att du ska känna dig bekväm och om du har några önskemål så ser vi till att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd med din behandling. Om det inte finns tider som passar dig så hör av dig så ska vi lösa det på bästa sätt.

 

Pris 

Brasilianskt 500kr 
Bikini 250kr
Halva ben 350kr
Hela ben 450kr
Hela ben inkl bikini 650kr
Hela ben inkl brasilianskt 750kr
Halva armar 250kr
Hela armar 320kr
Armhåla 250kr
Överläpp 150kr
Överläpp & haka 245kr
Rygg inkl axlar 500kr

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.