Nagelutbildning -  Lilly Nails grundutbildning 

Om du har bestämt dig för att bli en av oss som älskar sitt yrke så är det viktigt att välja en bra, seriös och godkänd utbildning. Lilly Nails & Beautilicious Academy & Clinic erbjuder nagelutbildningar på alla nivåer, från nybörjare till mästare. Vi är stolta över att hålla utbildningar i det svenska märket Lilly Nails som med sin moderskola Lilly Nails Göteborg genom svenska folkets röster vann Swedish Nail awards för Best nail school 2016 - Sponsored by GVS filter technology.

 

Vårt mål är att våra elever ska få den nagelutbildning de drömmer om och därmed nå sina framtida drömmar. Vi gör detta genom att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Lilly Nails ställer höga krav på sina lärare. För att behålla vår lärarlicens måste vi som är lärare klara de årliga proven som görs i samband med uppdateringsdagarna som Lilly Nails håller. Detta garanterar att du som elev alltid blir utbildad av lärare med färsk och uppdaterad kunskap. Vi kan därför skryta med att våra utbildningar alltid håller högsta kvalitet. Vår grundutbildning till nagelterapeut är dessutom godkända av SANSA (Swedish Association of Nail Schools & Agents) och SEYF (Svenska Estetikernas Yrkes Förbund) vilket innebär att den är kvalitetskontrollerad i enlighet med de svenska regler och riktlinjer som gäller.

 

Utbildningen innehåller såväl teoretiskt som praktiskt arbete vilket är fördelat på 135 skoltimmar. All teori och praktik på skolan är lärarledd under utbildningen. Vi arbetar individuellt efter varje elevs behov och tack vare våra små klasser på max 8 elever får du den tid du behöver på vägen mot ditt framtida yrke. Förutom tiden på skolan kommer du behöva utföra praktiska uppgifter utanför skoltid för att öva på det du lär dig. Lilly Nails grundutbildning till att bli nagelterapeut innehåller utbildning inom följande områden: Hygien, Anatomi, Huden, Kemi, Nagelns anatomi, Naglarnas sjukdomar och åkommor, Manikyr, Applicering av konstmaterial, Dekoration, Den säkra salongen, Produktkunskap, Ergonomi, Kundbemötande, Salongens ABC, Marknadsföring och starta eget. I utbildningen kommer du även att lära dig använda maskinfil. Själva maskinfilen ingår inte men däremot annat material du behöver till ettvärde av 7000 kr. Efter avklarat teoretiskt och praktiskt prov blir du certifierad nagelterapeut.

 

Vi, Annica & Kicki på Lilly Nails Stockholm Södra driver Beautilicious Academy & Clinic som är en skönhetsakademi likväl som salong i Farsta. Vi har arbetat som nagelterapeuter sedan 2005 och utbildat inom nagelvård sedan 2007. Du som elev och sedan utbildad nagelterapeut har alltid fullt stöd av oss på Beautilicious Academy & Clinic. Vi finns här för dig före, under och efter utbildningen. Vi håller dagar för uppdatering efter önskemål. Detta är ett kostnadsfritt och frivilligt tillfälle för alla utbildade elever att mötas upp igen och gå igenom alla de problem och erfarenheter som man har stött på i det verkliga livet. Ett ypperligt tillfälle att ställa frågor och få lite feedback med mera. 

 

Kursavgift: 34 900 kr inkl moms 

Startkit: Produkter till ett värde av 7000 kr samt maskinfilsutbildning

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 135 timmar fördelat på 19 dagar

Kommande kursstarter: Enligt nedan

 

Vinterkurs start   27 januari 2022
Vårkurs start 6 april 2022
Sommarkurs start 15 juni  2022
Sensommarkurs star 30 augusti 2021
Höstkurs start 8 novomber 2021

 

 

Anmälningsavgiften på 5000 kr betalas direkt för att säkra din plats, resterande 29 900 kr ska vara Beautilicious Academy & Clinic / Lilly Nails Sthlm Södra tillhanda senast en månad innan utbildningsstart.

Vi erbjuder räntefri avbetalning i upp till 2 år genom våra två samarbetspartners som du finner länkarna till nedan eller under fliken Delbetalning. Om du hellre vill ha hjälp med att lägga upp din utbildning på avbetalning så hjälper vi dig gärna över telefon om du har ett mobilt BankId.

 

För att anmäla dig eller ställa ytterligare frågor vänligen mejla oss så återkommer vi till dig snarast.

info@beautilicious.se


 
 

 

Medical Finance AB - www.medicalfinance.se

Svea Ekonomi - www.svea.com

Swedish Association of Nails Schools & Agents - www.sansa.se

Svenska Estetikers Yrekesförbund - www.seyf.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.