Diplomerad spraytanutbildning

Hos oss på Beautilicious Academy & Clinic kan du utbilda dig till diplomerad spraytanartist i det svenska märket Bronza.

Vid utbildningstillfället som pågår i ca 3 timmar kommer du lära dig allt du behöver veta för att lägga en bra grund till din karriär som spraytanartist!

Du kommer lära dig allt du behöver veta om vätskorna, hur du använder maskinen och tekniken för att få till den perfekta fuskbrännan. Vi ser till att det finns modeller på plats om du inte själv har egna att ta med. En som vi sprayar för att demonstrera samt två som du kommer få spraya med hjälp av våra instruktioner. Efter utbildningen tilldelas du ett diplom som visar att du genomgått Bronzas diplomerade spraytanutbildning på Beautilicious Academy & Clinic.

Kurserna startar löpande under hela året, kontaktat oss för information om nästkommande datum eller om du har andra frågor samt vill anmäla dig.

info@beautilicious.se                                      

Efter anmälan får du en faktura som du väljer om du vill betala direkt till oss, senare eller via avbetalning hos någon av våra samarbetspartners Klarna eller Svea Ekonomi. När fakturan är betalt via något av nämnda sätt är din plats på utbildningen säkrad.

Du väljer själv vilket kurspaket du vill ha, antingen går du endast utbildningen utan material eller så har vi två färdiga paket att välja på enligt nedan. Vi kan även skräddarsy ett ännu större paket med extra tillbehör, större och fler vätskor samt produkter till försäljning om du så önskar. 

Endast utbildning 2500:- ex moms

 

Stora paketet

Maskin
Tält
2 st 220 ml spraytanvätskor 12%DHA & 15%DHA (räcker till ca 20 applikationer per liter.)
1 st Tan removal wipes
1 st Barrier cream

Pris: 9000:- ex moms

Lilla paketet

Maskin
Tält
2 st 220 ml spraytanvätskor 12%DHA & 15%DHA (räcker till ca 20 applikationer per liter.)

Pris: 8000:- ex moms

Portabelt Spray-Tan tält

Ett lätt och litet tält att sätta upp och ta ned. Smidig att bära med sig.

110 cm Djup

130 cm Bred

218 cm Höjd

 

Spraytanmaskin Aura Allure: 

Denna spraytanmaskin har jämt flöde på huden med perfekt täckning på kroppen. Minimalt spill av vätska då den har mycket låg sprutdimma. Maximal- och minimumflöde i maskinen ger bra kontroll. Observera att pistol, kopp och slang till maskinen räknas som förbrukningsvaror och håller cirka 9-12 månader beroende på skötsel. Det går bra att byta ut både slang, kopp och pistol när de gjort sitt. 


Vätskan vi använder är 100% VEGANSK & berikade med närande oljor och vitaminer.    Som återfuktar och ger huden en perfekt  & gyllenbrun färg. Produkterna är lämpliga för alla hudtyper och alla pigment.

Natural Bronze passar de som vill ha ljus till medium färg.

Deep Bronze för de som vill ha medium till dark.

*Utan orange toner –

*Ingen brun utan sol-lukt

*För alla hudtyper

*Snabbtorkande, klibbar inte

*Naturliga ingredienser

*Fuktgivande antioxidanter och oljor

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.