COMBO GRUND & INTIMVAX UTBILDNING!

 

Utbilda dig i våran combo vaxutbildning där vi går  igenom olika vaxtekniker på Beautilicious Academy & Clinic. 

Våra duktiga lärare har flera års erfarenhet av att arbeta med vaxning på salong samt i att utbilda andra till att bli vaxartister. Att kunna erbjuda vaxning som ett komplement till dina övriga behandlingar är roligt och uppskattat. 

På Beautilicious Academy combovaxning lär du dig vaxa olika kroppsdelar med ett smidigt roll-on vax samt att du lär dig att jobba med ett varmvax som appliceras med hjälp av en spatel.

När du kommer på kursdagen så börjar vi med teori som innefattar all information du behövas tänkas veta för att säkert kunna utföra denna behandling på dina kunder & modeller. Sedan kommer din lärarer att praktisera på en modell så du ser hur du ska utföra combo behandlingar.

Därefter så tar ni lunch och sedan är det dags för dig att praktisera på 2 modeller. Och det är väldigt skönt om du själv fixar modeller du själv känner. Just för att då kan du följa upp efter avslutad kurs hur hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det mest bekvämt att öva på någon du känner.

Vi kan absolut hjälpa till om det skulle vara att du inte har möjlighet att kunna fixa egna modeller.

 • Bikini
 • Ben
 • Rygg
 • Bröst
 • Armar
 • Axiller
 • Intim/brasiliansk
   
  På Beautilicious Academy & Clinic tar vi endast emot ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter med målet att du ska känna dig säker när du avslutat utbildningen och kunna gå tillbaka till din salong för att utföra behandlingar självsäkert och självständigt på dina kunder. Självklart finns vi i bakgrunden som support och du kan alltid kontakta oss för råd och tips efter avslutad utbildning. Då det är en grundutbildning  innebär det att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier.

 

 

Kursavgift: 7990 kr inkl moms

Startkit: Inga produkter ingår men i samband med utbildning erbjuds du att kunna köpa produkter genom oss. Detta måste dock meddelas innan kursstart.

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 1 dag, Ca 10 timmar

Kommande kursstarter: Löpande under hela året, kontakta oss för information om nästkommande datum.

Mail: info@beautilicious.se

Telefonnummer: 08-428 601 00

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.