LASHLIFT

Lashlift är en mycket populär metod att använda när man vill ha vacket böjda svarta fransar i 6-8 veckor utan att behöva göra något mer. Det är även ett alternativ för de som inte vill eller kan ha fransförlängning. Du behöver exempelvis inte underhålla dina fransar på samma sätt som vid fransförlängning och lashlift sliter inte heller nämnvärt på de naturliga fransarna. Genom behandlingen så framhävs dina egna fransar naturligt genom att man böjer dem permanent från roten samtidigt som man färgar dem för att få en fylligare look och avslutar med en vårdande och stärkande  keratinbehandling för ännu lite volym och extra hållbarhet. Behandlingen tar cirka 60 minuter och resultatet kvarstår i 6-12 veckor. På bara ett ögonblick kan vi med hjälp av lashlift erbjuda dig underbart fylliga och böjda fransar som håller sig fina länge även efter dusch och bad. 


Hållbarheten varierar från person till person beroende  på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 8e vecka.

 

SKÖTSELRÅD VID LASHLIFT

Använd inga starka ögonmakeup removers under 48 timmar. 

Inga oljeprodukter får användas runt ögonen under det första dygnet. 

Man bör undvika att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme, samt gnugga fransarna under det första dygnet då det kan göra att lashliften släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form. 

Skulle irritation uppstå så badda ögonen endast med kallt vatten.

 

PRISLISTA

Lash lift inkl. fransfärg och keratinbehandling 890 kr
Lash lift inkl. fransfärg, samt browlift och avslutande keratinbehandling

990 kr

   

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.