LashLift Utbildning i Stockholm

 

Utbilda dig till lash lift stylist hos oss på Beautilicious för att kunna erbjuda en av de för tillfället hetaste och mest populära behandlingarna på din behandlingsmeny. Beautilicious Academy & Clinic erbjuder kurser på alla nivåer från nybörjare till mästare. Vårt mål är att vara flexibla, tillgodose individuella behov och hitta anpassade lösningar. Vi på Beautilicious har lång erfarenhet av att hålla utbildningar och våra utbildningar startar löpande. Vi tar emot ett begränsat antal elever per gång för att säkerställa att eleverna får tillräckligt med lärartid och den hjälp de behöver för att bli riktigt grymma. 

Lash Lift har blivit en mycket populär metod för de som inte vill eller kan ha fransförlängning. Kunden behöver inte underhålla sina fransar på samma sätt som vid fransförlängning och lash lift sliter inte heller på de naturliga fransarna på vilket gör behandlingen mycket attraktiv. Oavsett om du utför fransförlängning eller inte på din salong så är lash lift en lönsam och rolig behandling som ger fantastiska resultat. Kundens egna fransar framhävs naturligt genom att man böjer dem permanent från roten samtidigt som man färgar dem för att få en fylligare look och avslutar med en vårdande och stärkande  keratinbehandling för ännu lite volym och extra hållbarhet. Behandlingen tar cirka 60 minuter och resultatet kvarstår i 6-12 veckor.

Våra kurser hålls i Stockholm och kursen är på en dag. Vi utbildar i ett unikt revulotionerande lash lift märke med snabb och smidig behandlingstid. Vi använder endast de bästa och säkraste ingredienserna,  är helt veganska och inte testade på djur. Du kommer arbeta med två modeller på kursdagen och det är en stor fördel om du kan ta med dig egna modeller eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det alltid mest bekvämt att öva lash lift på någon man känner. Om du mot all förmodan inte kan ordna modeller hjälper vi självklart till.

Det krävs inga förkunskaper för att gå lash lift utbildning hos oss på Beautilicious då du lär dig allt från grunden. Vi börjar dagen med teori samt genomgång av hur du använder produkterna. Därefter praktiserar du lash lift behandlingar på två stycken modeller. 

Du väljer själv om du vill gå endast kursen i lashlift eller kombinerad med browliftutbildning. I kursavgiften på 4990 kronor för endast lashlift och 7490 kr för kombinerad browlift/lashlift ingår det teorimaterial samt ett lyxigt  startkit med produkter till ett inköpsvärde av cirka 2500 kronor som räcker till cirka 10-20 behandling till ett försäljningsvärde av ungefär 590-890 kr per behandling. Under utbildningen visar vi även frans- och brynfärgning, vaxning/plockning och efterföljande keratinbehandling då detta i stort sett alltid är något kunden vill ha i samband med sin lash- och browlift behandling. Även dessa produkter ingår i startpaketet och det finns självklart även andra produkter att köpa till på salongen för att öka sin merförsäljning och få extra nöjda kunder om man vill. Efter avslutad kurs erhåller du ett Certifikat då du utfört godkänd behandling på modell. 


Kontakta oss för att anmäla dig eller om du har frågor enkelt genom att maila oss på

info@beautilicious.se 

Efter anmälan får du en faktura som du väljer om du vill betala direkt till oss, senare eller via avbetalning hos någon av våra samarbetspartners Klarna eller Svea Ekonomi. När fakturan är betalt via något av nämnda sätt är din plats på utbildningen säkrad.

 

Kursavgift: 4990 kr eller 7490 kr inkl moms

Startkit: Produkter till ett värde av 2500 kr 

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 1 dag

Kommande kursstarter: Löpande under hela året, kontaktat oss för information om nästkommande datum

 

Nästa kursstart är:

 

17 september 2021 

9 oktober 2021 

30 oktober 2021

15 november 2021

4 december 2021 

7 december 2021

12 december 2021

13 december 2021

17 december 2021

19 december 2021

16 januari 20222

 

 

 

 

Rekommenderat pris på behandling: 

  • Lash Lift inkl keratin och färg 890 kr 
  • Lash Lift inkl endast keratin 790 kr
  • Lift inkl endast färg 690 kr 
  • Lash Lift exkl keratin och färg 590 kr

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.