GRUNDVAX


Utbilda dig inom olika vaxtekniker hos oss på Beautilicious Academy & Clinic. Vi erbjuder grundvax utbildning kroppsvaxning samt utbildning inom intim/brasiliansk vaxning.

Våra duktiga lärare har flera års erfarenhet av att arbeta med vaxning på salong samt i att utbilda andra till att bli vaxartister. Att kunna erbjuda vaxning som ett komplement till dina övriga behandlingar är roligt och uppskattat. 

På Beautilicious Academy grundvax utbildning i vax lär du dig vaxa olika kroppsdelar med ett smidigt roll-on vax.

Vi börjar dagen med teori som innehåller anatomi, kontraindikationer och produktkunskap. Därefter fortsätter vi med praktik och går igenom nedan nämnda områden. 

Du kommer arbeta med olika modeller på kursdagen för att täcka in så många områden på kroppen som möjligt och det är en stor fördel om du kan ta med dig egna modeller eftersom du då har möjlighet att följa upp ditt arbete och ta del av eventuella kommentarer din modell har samt följa upp hållbarheten på ditt arbete. Dessutom är det alltid mest bekvämt att öva på någon man känner.

Om du mot all förmodan inte kan ordna modeller hjälper vi självklart till.

  • Bikini
  • Ben
  • Rygg
  • Bröst
  • Armar
     

På Beautilicious Academy & Clinic tar vi endast emot ett fåtal elever per utbildningstillfälle för att hålla så hög kvalitet på våra utbildningar så möjligt. Studieformen är flexibel och anpassas efter gruppens behov och möjligheter med målet att du ska känna dig säker när du avslutat utbildningen och kunna gå tillbaka till din salong för att utföra behandlingar självsäkert och självständigt på dina kunder. Självklart finns vi i bakgrunden som support och du kan alltid kontakta oss för råd och tips efter avslutad utbildning.

Då det är en grundvax utbildning  innebär det att du inte behöver ha några förkunskaper innan du påbörjar dina studier.

Kontakta oss för att anmäla dig eller om du har frågor enkelt genom att maila oss på:

info@beautilicious.se 

 

Kursavgift: 4490 kr inkl moms

Startkit: Inga produkter ingår men i samband med utbildning erbjuds du att kunna köpa produkter genom oss. Detta måste dock meddelas innan kursstart.

Behörighet: Inga förkunskaper krävs

Kurslängd: 1 dag, 8 timmar

Kommande kursstarter: Löpande under hela året, kontakta oss för information om nästkommande datum.

Mail: info@beautilicious.se

Telefonnummer: 08-428 601 00

 

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.