Coronavirus

2020-03-12 22:00:00

Kära kunder❣️

 

 

Vi är alltid noga med hygienen i våra lokaler men med tanke på Coronaviruset tar vi det ytterligare ett steg för att vi alla ska kunna känna oss trygga. Under dagen har vi grundligt gått igenom alla tänkbara ytor, torkat och desinfekterat. Vi använder endast handdukarna en gång såväl på toaletten som på våra behandlingsplatser och tvättar uteslutande  arbetskläder och handdukar i 60-90 grader. Mellan varje kund spritar vi behandlingsplatsen med ytdesinfektion och flera gånger per dag gör vi detsamma med andra ytor samt dörrhandtag. 

 

 

Det är viktigt för oss att såväl du som kund som vi som personal ska kunna känna oss trygga i våra lokaler. Vi ber dig därför att inte komma till oss om du har minsta symtom på smitta. Du bör stanna hemma och ta väl hand om dig tills du är helt frisk för din och alla andras skull. Självklart ser vi det som en självklarhet även för oss terapeuter på Beautilicious att göra detsamma. Vi litar på att vi tillsammans följer Smittskyddsinstitutets  rekommendationer så att detta får ett bra slut på snabbast möjliga sätt. 

 

 

Våra lokaler ligger som ni vet skyddade i ett bostadsområde med få människor i rörelse vilket självklart medför en ökad trygghet och minskar risken att komma i kontakt med många människor på väg till och från oss. 

 

 

Du som är frisk har inget att vara orolig över hos oss och kan ha förtroende för att vi noga följer utvecklingen och följer alla riktlinjer kring hur det förebyggande arbetet ska utföras. 

 

 

Ha en fin dag/kväll!

 

 

Med vänlig hälsning, 

Annica, Kicki, Julia, Linda, Enya, Mikaela & Roza

 

 Beautilicious Academy & Clinic / Lilly Nails Sthlm Södra 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.